ÖZCAN’DAN KAMU KURUMLARI VE TEKSTİL FABRİKASI ZİYARETİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 31 Mart yerel seçimleri için destek istemek üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. 

ÖZCAN’DAN KAMU KURUMLARI VE TEKSTİL FABRİKASI ZİYARETİ
27 Ocak 2024



Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 5 yılda yaptıklarını anlatıp, yeni dönem için destek istemek üzere Cuma günü yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdi. 
Önce kurumları sonra özel sektörü ziyaret etti
İlk Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret eden Özcan, memur ve diğer personellere kolaylıklar dileyip, seçimler için desteklerini istedi. 
Ardından bir tekstil firması ile İzzet Baysal Caddesi’ndeki Güler 2 İşhanı’ndaki işyerlerini de dolaşan Özcan, 5 yılda yapılanları anlatıp, sorularını yanıtladı. Birçok işçi, esnaf ve vatandaş ise yoğun ilgi gösterdiği Özcan’a 5 yılda yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti iletip açık destek verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir