BAŞKAN ÇETİN UÇ KAFE SAHİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, çayı emeklilere ücretsiz veren işletmeyi ziyaret etti. Başkan Uç, işletme sahibine teşekkür ederek destek amaçlı olarak 1 koli çay desteği verdi.

BAŞKAN ÇETİN UÇ KAFE SAHİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
29 Ocak 2024

Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren At Kafası isimli kafede, işletme sahibi Faruk Güneş, emeklilere destek olmak için çayı ücretsiz ikram etmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, merkez ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayı Nurettin Güler de Bolu’da büyük yankı uyandıran ve herkesin takdirini kazanan Faruk Güneş’i, işletmesinde ziyaret etti.

“BU ANLAMLI KARARA KAYITSIZ KALMAK İSTEMEDİK”

Emeklilerin geçim sıkıntısının farkında olduklarını belirten Başkan Çetin Uç, işletmeye emeklilere olan desteği dolayısıyla teşekkür ederek 1 koli çay desteği verdi. Başkan Uç, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Ekonomik krizin zirve yaptığı bu dönemde hükümetin emeklilerimize verdiği komik maaş zammı herkesin tepkisini çekmiştir. Emeklilerimizi adeta sefalete, yoksulluğa mahkum eden bu zam kararı her yerde olduğu gibi ilimiz Bolu’da yaşayan emekli vatandaşlarımızın da tepkisini çekmiştir. Geçim sıkıntısının en büyük sorun haline geldiği bu zor dönemde At Kafası adlı kafenin sahibi Faruk Bey, emeklilere çayı ücretsiz yaparak bir nebze olsun destek olmak istemiş. CHP Merkez İlçe Yönetimi olarak biz de bu anlamlı karara kayıtsız kalmak istemedik. Bundan dolayı Faruk Beyi ziyaret ederek bizlerin de çorbada tuzu olsun diye kendisine 1 koli çay desteğinde bulunduk. Geçim derdiyle boğuşan emeklilerimizin boğazından bir bardak sıcak çay geçsin diye elini taşın altına koyan işletme sahibi Faruk Beye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir