ÇİFTÇİ DOSTU BAŞARILI MÜDÜR EMEKLİ OLDU

Bolu Yeniçağa Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Nilgün Güneş, 28 yıllık başarılarla dolu çalışma hayatının ardından emekli oldu.

ÇİFTÇİ DOSTU BAŞARILI MÜDÜR EMEKLİ OLDU
2 Şubat 2024

 

 

Bartın'ın Ulus ilçesinde başladığı görevini Bolu Çaydurt ve Yukarısoku Tarım Kredi Kooperatifleri' nde sürdüren Nilgün Güneş, sekiz yıldır da Yeniçağa Tarım Kredi Kooperatifi'nin müdürlüğünü yürütüyordu.
Çalışkanlığı, titizliği, özverisi ve iş disipliniyle tanınan Nilgün Güneş, insani yaklaşımının yanı sıra başarılı iletişimiyle, görev yaptığı kooperatiflerin üyesi olan çiftçilerin gönlünü kazanmıştı.
Görev süresinin sonuna gelerek emekliliğini isteyen Nilgün Güneş'e Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Kaan Kini tarafından emekleri için teşekkür belgesi verildi.
Görevi genç meslektaşlarına devreden Nilgün Güneş için düzenlenen törende, Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Birliği Müdürü A. Harun Kırmızı da başarılı müdüre plaket takdim etti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir