ALEMDAR: “TEHDİTLERE VE ŞANTAJA BOYUN EĞMEM”

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, yönetim kurulunda yer alan bir ismin kendisine karşı karalama kampanyası yürüttüğünü ifade ederek, Abdullah Alemdar olarak tehditlere ve şantajlara hiç bir zaman boyun eğmeyeceğini dile söyledi.

ALEMDAR: “TEHDİTLERE VE ŞANTAJA BOYUN EĞMEM”
6 Şubat 2024

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği günden bugüne Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bolu için önemli projeleri hayata geçirmek için çalıştığını belirten Alemdar, son günlerde yönetim kurulunda yer alan bir ismin kendisine karşı karalama kampanyası başlattığını ifade etti. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nda yer alan iş insanının kendisi  hakkında asılsız iftiralar attığını ve dedikodular yaydığını söyleyen Alemdar, bu durumun Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyetlerine engel oluşturduğunu da dile getirdi. 

Basın açıklamasında, kendisi hakkında bilinçli olarak asılsız dedikoduların çıkarıldığından bahseden Abdullah Alemdar, ilgili yönetim kurulu üyesi hakkında hukuki haklarını saklı tuttuğunu belirtti.  Tehdit ve şantajlara boyun asla boyun eğmeyeceğini de ifade eden Bolu TSO Başkanı,  "Yapmış olduğumuz tüm faaliyetler İlimiz Bolu’nun gelişmesi, kalkınma ve tanıtımı içindir. Ancak gecemi gündüzüme katarak, hem işimden hem ailemden fedakarlık yaparak severek yürüttüğüm bu görevde yukarıda arz ettiğim başarılı çalışmalar bir yönetim kurulu üyesi tarafından hazımsızlıkla karşılanmaya başlanmıştır. İlgili Yönetim Kurulu Üyesi tarafından TOBB’da 79. Genel Kurulunda gerçekleştirilen kura ile odamız tarafınca parası ödenmek suretiyle satın alınan ülkemizin gururu TOGG aracının Başkanlık Makamına tahsis edilmesiyle ve Eski Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş zamanında eski makam aracının yenilenmesi yönünde yönetim ve meclisten tarafından kararı alınmış araç alım süreci sonucunda alınan kararı uygulamak bize nasip olmuştur. Bu hazımsız tavır maalesef son günlerde şantaj ve iftira boyutlarına ulaşmıştır. Yıllardır üyesi bulunduğum Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında birçok görevlerde bulundum. Gerek Yönetim Kurulunda gerekse diğer bölümlerde yapmış olduğum görevler TOBB Yönetim ve Disiplin Yönetmeliği uyarınca her ay düzenli olarak ibra edilmiştir. Buna rağmen ilgili yönetim kurulu üyesi tarafıma yoğun bir şekilde zincirleme olarak şeref ve haysiyetime yönelik karalama kampanyası başlatmıştır. 

Bu karalama kampanyası ibra edilmeme rağmen 4 yıl önce Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Başkanlığını yaptığım dönemde, talihsiz bir sosyal medya azizliğini samanlıkta iğne ararcasına günümüze taşıyarak şahsıma karşı kullanmaya kadar varmıştır. Hatta bu talihsiz olayı kötü niyetli olarak kullanıp oda çalışanlarımızın şahsımdan korunması gerektiğini söyleyecek kadar Akıl Tutulması yaşamaktadır. 

“İstifa etmemi istedi”

Şahsıma yönelik bu hasımhane tutum; oda faaliyetlerini aksatmaya yönelik olarak Yönetim Kurulu kararlarını imzalamamak ve yönetim kurulu üyeleri arasında uyum ve düzeni bozmaya çalışmak şeklinde vukuu bulmaktadır. Bardağı taşıran son damla ise 04.02.2024 tarihinde ilgili yönetim kurulu üyesinin sahibi olduğu otelde toplantı talep etmesi üzerine; meclis başkanımız ve yönetim kurulu üyemiz ile birlikte bir toplantıya katıldım. Toplantı katıldığımda diğer başkan yardımcımızın da orada olduğunu gördüm. Beş kişi olarak yapılan toplantıda bu şahıs yukarıda arz ettiğim çirkin ve kabul edilemez iddialarını ortaya atarak Yönetim Kurulu Başkanlığından istifamı isteme cüretini göstermiştir. Aksi takdirde bu asılsız iftiraları ulusal ve yerel basına vermekle tarafımı tehdit etmiştir. Ancak ben Abdullah Alemdar isem bu tehditlere ve şantaja boyun eğmem. Bolu Köroğlu diyarıdır. Bolu Beyi tarzı davranışlar her devirde Halkımız nezdinde hakkını bulduğu gibi elbet yine hakkını bulacaktır. Ben Köroğlu gibi haksızlıkla mücadele etmeye ve Bolu Halkı için hizmet etmeye devam edeceğim. Beni kimse Bolu'ya hizmet etme sevdamdan vazgeçiremez. Hiçbir siyasi ve ticari ihtiras Bolu'nun menfaatlerinin önüne geçemez. İlgili şahıs hakkında hukuki haklarım saklı kalmakla; bundan sonraki süreçte oluşacak benzer durumlarda TOBB yönetim ve disiplin yönetmeliği kapsamında işlem başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” dedi. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir