“PART-TİME BELEDİYECİLİK OLMAZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, “Part-time belediyecilik olmaz. Belediye başkanı gece uyumayacak, gündüz oturmayacak. Bu belediye başkanı için slogan değil, yaşam felsefesi olmalı” dedi. 

“PART-TİME BELEDİYECİLİK OLMAZ”
8 Şubat 2024




31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Esnafından, vatandaşına, işçisinden işverenine, çiftçisinden memuruna her kesimden insana dokunmak için gece gündüz çalışan, dur durak bilmeyen MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Barilla, ENS Ahşap ve Tuncay Kontraplak’ta çalışan işçilerle bir araya geldi. Belediye Başkanlığının sorumluluğunun çok büyük olduğunu vurgulayan Durak “Belediye Başkanlığı nasıl bir makam ben şöyle tarif edeyim sizlere; sokakta gezen kedi köpekten, evine ekmek götüremeyen adamdan, sobasını yakamayan teyzeden, yer altından yer üstünden, meslek grubundan, vatandaştan, yaşlıdan, gençten, engelliden hepsinden sorumlu, veballi ve mukaddes bir makam. Belediyeciliği keyf, sefa, muhabbet, makara bunlarla olmaması lazım. Az laf yapıp çok iş yapmamız lazım. Çok laf yapıp az işle bunlar yürümüyor. Çok küçük şeylerden mutlu olmaya başlamışız. Az önce bir yere ziyarete gittim, diyor ki vatandaş çok güzel bir çeşme yaptı. Millet uzaya çıkıyor, millet bilim diyor, teknoloji, yapay zeka diyor. Gençlerimizi yetiştirelim, bilim Bolu kuralım, Teknofest’e götürelim, T3 Vakfı ile bir araya gelelim” dedi.
“AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİ CANLANDIRALIM”
Genç bir belediye başkan adayı olarak gençlere büyük önem veren MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak amatör spor kulüplerinin önemini bir kez daha vurguladı. Amatör spor kulüplerinin canlandırılması gerektiğini belirten Durak “Amatör spor kulüplerimizi canlandıralım. En güzel en kıymetli kitlemiz gençlerimiz, gelecek neslimiz değil mi? Bunlara yatırım yapalım. Adam çıkıyor 500 bin TL yardım yapıyorum diyor. Kaç tane Amatör spor kulübü var Bolu’da. Bölün o rakamı takım başına 14 Bin TL’ye geliyor. Bu takımlar deplasmana gitse 10 bin TL harcar. Bu takımlarımızın ulaşım hizmetini karşılamamız lazım, malzeme ihtiyacını karşılamamız lazım. Çünkü gençler, hem bedensel hem zihinsel gelişimini sağlıyor hem de enerjisini orada atarak dışardaki birçok kötü ortamdan uzak duruyor” şeklinde konuştu.
“NEDEN BİZİM GÜVENLİ KONTEYNER KENTLERİMİZ YOK?”
Bolu’nun deprem bölgesi olduğunu hatırlatan ve bu konuda yıllardır hiçbir çalışmanın yapılmadığını söyleyen Durak “Deprem diyoruz, vatandaşı neden bilinçlendirmiyoruz? Neden istişareli bir şekilde Valilikle, AFAD’la bu konuyu değerlendirip gönüllü belediye çalışanlarını eğitmiyoruz? Bu işin organizasyonunu yapan kriz anında bir ekibi neden oluşturamıyoruz? Neden bizim güvenli konteyner kentlerimiz yok? Altyapısı hazır, üst yapısı hazır neden bir alanımız yok? 99’da biz bu depremi yaşadık. O yüzden ben 20 yıldır kimse dertlenmiyor diyorum. İnsanları bilinçlendirelim, eğitelim, anlatalım. Part-time belediyecilik olmaz. Belediye başkanı gece uyumayacak, gündüz oturmayacak. Bu belediye başkanı için slogan değil, yaşam felsefesi. Bunları yapmamız lazım. Malesef hiçbir çalışma yok. Hep vaat, hep vaat. Vaat de bu adamlar tecrübe edildi. Bunların vaatlerini dikkate almamak gerekiyor. Ben bir seçmen olarak konuşayım, sen görevi aldın, yetkiyi devraldın, vatandaş seni takdir etti. Neden üretmedin? Neden yapmadın? Niye insanları bilinçlendirmedin? Bir şans daha diyor. Ya bu oyun mu? Milli servet var. Nesil değişiyor, nesiller geçiyor. 5 yıl dediğimiz süre az bir süre mi? 10 yıl 15 yıl dediğimiz süre az bir süre mi? Bana diyorlar ki sen ne yapacaksın? Ben vatandaş takdir ettiğinde 1 Nisan’da bir yerden tutup başlayacağım ve laf olsun diye sözümüz vaadimiz yok. Yapılabilecek işler hepsi, çok basit işler hepsi” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Şenol8 Şubat 2024 - 21:14
    Sayın başkan. Seçim Tanju bey ve Muhammed bey arasında geçecek gibi gözüküyor Sizin şansınız maalesef pek yok gibi. Kararsız seçmen olarak henüz karar vermedik hangisine oy vereceğimizi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir