DEMİRKOL BOLU İÇİN TAM SAHA ÇALIŞIYOR

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yürüttüğü dinamik kampanya kapsamında, Bolu’nun çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

DEMİRKOL BOLU İÇİN TAM SAHA ÇALIŞIYOR
9 Şubat 2024


 


Bitmek bilmeyen bir enerji ve heyecanla seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Eski İl Başkanı Nurettin Doğanay’ı ve AK Parti Bolu Eski İl Başkanı ERPA Lojistik Müdürü Ömer Sayın’ı iş yerlerinde ziyaret etti. Demirkol, AK Parti’nin sevilen eski il başkanları ile seçim süreci hakkında istişare etti. 
“Seninle Dolu Dolu Bolu” mottosuyla Bolu Belediye Başkanlığı görevine talip olan Demirkol, Bolu Merkez Küçük Sanayi Sitesi Merkez Site Yönetimi Başkanlığı’nda site yönetimi ile bir araya geldi hayırlı işler temennisinde bulunarak esnafın sorunlarını dinledi.  Bolu Merkez Küçük Sanayi Sitesi Merkez Site Yönetiminin sıcak ilgisiyle karşılaşan Demirkol, projelerinden bahsederek sanayi esnafından hizmet belediyeciliğini Bolu’ya getirmek için destek istedi.
Demirkol, gün boyu sürdürdüğü programında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 13. Bölge Müdürü Doruk Erdem Öncebe ve kurum çalışanlarını ziyaret edip desteklerini istedi.
AK Parti Bolu Kadın Kolları ve AK Parti üyeleri, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol destek vermek için Demirkol ile birlikte Karacaağaç Mahallesinde ev ziyaretleri yaptılar. Karacaağaç Mahallesinde çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Bolu Kadın Kolları ve AK Parti üyeleri Demirkol’un projelerini anlatıp Demirkol’un seçimi kazanması için mahalle halkından destek talep ettiler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir