ADAYLAR TANITILDI COŞKU SALONA SIĞMADI

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın katılımıyla AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Bolu’nun belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

ADAYLAR TANITILDI COŞKU SALONA SIĞMADI
9 Şubat 2024

 

 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un adaylığının açıklanmasının ardından merakla beklenen 11 adayın açıklandığı törende yoğun katılım ve büyük coşku yaşandı.

Aday tanıtım törenine; AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Genel Başkan Vekili Yardımcıları Fuat Köktaş ve Hacı Turan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Tarım ve Orman Bakan eski Yardımcısı Fatih Metin, 27. Dönem Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, önceki dönem Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, ilçe belediye başkan adayları, eski il başkanları, teşkilat üyeleri ve  partililer katılım sağladı.

Hilton Otel Konferans Salonunda görkemli bir açılış ile başlayan tanıtım programı saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Törenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Yaparsa AK Parti Yapar öğretisinin milletimizin zihninde sadece bir slogan olmadığını geride bıraktığı 22 yılda ispatlamış ve milletin iradesinde sandığa yansıtmış bir partiyiz.” dedi.

“Hazırız, kararlıyız, hep birlikte başaracağız, Emin Ol Bolu kazanacak”

Konuşmasına devam eden Güner, “Mudurnu’da, Göynük’te, Kıbrısçık’ta, Mengen’de, Gökçesu’da ve en önemlisi bir dönem ara verdiğimiz il belediye başkanlığında, sosyal medya belediye başkanlığını bırakıp gerçek belediyecilik ve hizmetle tekrar buluşturacağız.  Yine hizmet serüvenimizin inşallah devam edeceği Gerede, Yeniçağa Seben, Dörtdivan, Karacasu ve Taşkesti’de,  durmak yok hizmete devam diyeceğiz. Tüm teşkilat mensuplarımız buradayken ifade etmek istediğim son bir konuyu beyan ederek sözlerime son vermek istiyorum; Bolumuzun bundan sonraki kısmını beraber yürümeyeceksek bu noktaya kadar niye geldik? Bu kadar badirelere neden göğüs geldik? bilinci ile hareket ederek inşallah 31 Mart akşamı 12 belediyemizin tamamında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin belirlediği adaylarımızın milletimizin teveccühü ile sandık sonuçlarından çıkacağından inancımız tamdır. Hazırız, kararlıyız, hep birlikte başaracağız, Emin Ol Bolu kazanacak.“ diyerek partililere seslendi.

İl Başkanı Suat Güner’in ardından kürsüye yoğun alkışlar arasında AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol çıktı. Demirkol yaptığı konuşmada gerçek belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu vurguladı ve, “Bolu maalesef geçen 5 yılda krizlerle, sosyal medya gündemleri ile, belediyeye asılan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu önce kahraman gösteren pankartlarla, sonra aynı kahraman dediği kişiye karşı koltuk atılmasıyla, kadınlarımıza yönelik bel altı kendince espri bize göre iğrenç ifadelerle, yalanlarla ve reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesi ile sürekli saçmalıklarla gündeme geldi.” dedi.

“AK Parti belediyelerinde sosyal medya belediyeciliği değil sosyal belediyecilik yaptı ve yapacak”

Demirkol Bolu halkının eser belediyeciliği istediğini belirttiği konuşmasını, “Bizler de Bolu halkına tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımızla birlikte hem onları ziyaretlerimizde hem de buradan bir daha söz veriyoruz. Bolu Belediyesi, ilçe belediyelerimiz ve belde belediyelerimiz 31 Mart gününden itibaren eser siyaseti ile anılacak. AK Parti zaferle taçlandırdığı seçimle beraber, belediyelerinde sosyal medya belediyeciliği değil sosyal belediyecilik yaptı ve yapacak. AK Parti kriz çıkaran değil iz bırakan belediyecilik yaptı her daim, tekrar Bolu Belediyesini ve iz bırakan belediyeler haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımız ve dünya lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi sosyal medya değil sosyal belediyecilik örneğini yaşatacağız Bolumuzda. Kendi hayatını kolaylaştıran değil vatandaşımızın hayatını kolaylaştıran belediyecilik anlayışına ve kendini değil kentini düşünen bir belediye anlayışına 5 yıl aradan sonra tekrar kavuşacak Bolu halkı. Hedeflerimize ulaşmak için teşkilatımızın tüm kademeleri, vefakar kadın kollarımız, azimli gençlik kollarımız ile gece gündüz demeden çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“150 Yataklı hastanenin temelini bu sene atmış olacağız”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’dan sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, “Belediyelerimiz sizden aldıkları güçle, kamudan aldıkları güçle şehirleri imar etmek için Bolu’da ilçelerimizde ve beldelerimizde tarihe imza attı. Çünkü biz AK Partiyiz. Yaparsa AK Parti yapar dedik, biz laf değil icraat yaparız dedik. Hizmet partisiyiz, eser partisiyiz dedik ve Bolu’muzu eserlerle donattık. Bolu’muzda hayatın her alanında hizmetler yaptık. Bütün ilçelerimize, beldelerimize toplu konutlar yaptık. Hastanelerimizi yeniledik. Yeni hastaneler kazandırmak için mücadele veriyoruz. 150 Yataklı hastanenin temelini bu sene atmış olacağız.” şeklinde konuştu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in ardından düzenlenen programda konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisi ile tartışan belediye meclis toplantısında kendisine soru soran CHP'li meclis üyesi İlkay Bayrak'ın meclis salonunda dışarı çıkartılması ve daha sonrasında görevden alınan zabıta müdür vekili Hakan Yılmaz'ı görevden alması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elitaş, olayın ne zaman olduğunu sorduğunu, yeni olduğunu söylediklerini, geçmişte olmasın, acemilik zamanında yapmasın, yok dediler, şimdi oldu dediler, 10 ile 15 gün içerisinde olduğunu kendisine söylediklerini ifade etti.

“Ona oy vermiş Bolu halkına hakaret etmiştir”

Meclis salonundan dışarıya attığı adamın kim olduğunu sorduğunu söyleyen Elitaş, "Attım seni dediği adam kimdi. Cumhuriyet Halk Partiliydi dediler. O zaman şimdiki belediye başkanı bağımsız birimiydi. CHP'ye geri döndü mü dedim. Evet geri döndü dedi. Nasıl bir zihniyettir, reklamın iyisi kötüsü olmaz diye kendi meclis üyesini attım diyebilecek bir cesaret. Attım diyebilecek bir despotlukla karşı karşıyayız. Daha sonrada meclis üyesini dışarıya çıkartmadığı zabıta vekiline de senide görevden aldım diyor." diye konuştu.

Allah rızası için Bolu halkına özellikle söylüyorum, senin seçtiğin birisini milletin oyları ile seçilmiş bir belediye meclis üyesini, hangi partiden olursa olsun kim olursa olsun, Bolu halkının seçtiği, sana sayın başkanım demediği için kendi partilisini dışarıya atan bir zihniyet ona oy vermiş partililerine de hakaret ettiğini belirten Elitaş, "Ona oy vermiş Bolu halkına hakaret etmiştir. Zabıta müdür vekilini kendi talimatıyla, seçilmiş belediye meclis üyesini dışarıya atamayan, ayrıca atmaması gerekir. Zabıta müdür vekili insan gibi davranmış. Despotun emrine uyan biri değil, millet iradesine saygı gösterdiği için bu işi yapamamış." şeklinde konuştu." dedi.

“31 Mart tarihinde inşallah Bolu Beyini tahtından indirecek, Köroğlusu'nu seçecek”

Elitaş, genel merkezin baskısı ve ısrarı üzerine zabıta müdür vekilinden özür dilendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Onu da sosyal medyada yaymadı. Niye özür dilediğini yaymadı. Adalet adalet diye genel başkanına karşı yürüyen kişi zabıta müdür vekiline adaletsiz bir şekilde, orantısız bir şekilde, despot bir şekilde, görevden aldım diyor. Genel başkanına adalet adelet diye buradan yürüyen kişi kendi partisine mensup bir belediye meclis üyesinin sayın başkan demedi diye, toplantı salonundan çıkarttım diyor. Eğer Bolu halkı bu Bolu Beyliğini yapan, despotluk yapan, Bolu Beyi, tek adamcılık yapana karşı, Köroğlu gibi yiğitlik yapan, İşte burada Muhammed Emin Demirkol ve onun arkadaşlarını seçerse Bolu tarihte kendisine biçilmiş kaftanı en güzel şekilde giymiş olacaktır."

"Milletin iradesinin temsil edildiği yerin Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel idarenin temsil edildiği yerde belediye meclisinin toplandığı yerdir" diyen Elitaş, "Kendi partilisine böyle aşağılayıcı bir tavır ortaya koyan bir belediye başkanını inşallah Bolu halkı, önümüzdeki 50 gün içerisinde gayretle çalışacak, durmadan, dinlenmeden sonuna kadar koşacak, ve 31 Mart tarihinde inşallah Bolu Beyini tahtından indirecek, Köroğlusu'nu seçecek." dedi.

Elitaş, partisinin Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ile ilçe ve belde belediye başkan adayları için destek ve Bolu'daki il, ilçe ve belde belediyelerinin kazanılmasını istedi.

Konuşmaların ardından Elitaş, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını sahneye davet ederek tanıttı.

İlçelerin ve beldelerin belediye başkan adayları şöyle:

Merkez: Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol

Gerede: Mustafa Allar

Seben: Fatih Kavak

Göynük: Mehmet Demiröz

Kıbrıscık: Kemal Aktaş

Mudurnu: Hüseyin Yağın

Mengen: Vural Turan

Yeniçağa: Recayi Çağlar

Dörtdivan: Hamza Efe

Karacasu: Sedat Bozoğlu

Taşkesti: Turgay Arıkan

Gökçesu: İskender Çökelez

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir