DEMİRKOL’DAN GECE VE HAFTA SONU ÇALIŞAN ANNELERE MÜJDE: 7/24 KREŞ HİZMETİ GELİYOR

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu’nun dört bir yanında vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

DEMİRKOL’DAN GECE VE HAFTA SONU ÇALIŞAN ANNELERE MÜJDE: 7/24 KREŞ HİZMETİ GELİYOR
11 Şubat 2024

Dilek Evler Site sakinleri ile görüşen Demirkol, “Gece ve hafta sonları çalışan ailelerimiz için çok güzel projelerimiz var. Polislerimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz ve vardiyalı çalışan tüm gece emekçilerimiz için 7/24 nöbetçi kreş hizmetini sunacağız.” dedi.

AK Parti Bolu teşkilatının her kademesinden gönüllü ile seçim çalışmalarını kesintisiz sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Çok yakında sizlere Bolu'umuzun geleceğine dair yapmış olduğumuz projelerimizi, müjdelerimizi anlatacağız. Bu projelerimizi açıkladığımızda Bolu’nun geleceği için ne kadar hazır olduğumuzu da göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

“Bolu sevilmeyi hak ediyor”

Dilek Evler Site sakinleri ile site toplantısında bir araya gelen Demirkol, “31 Mart yerel seçimleri belki de Bolu tarihinin en önemli seçimlerinden. Birçok seçimin kendi içerisinde önemi vardır ama özellikle içerisinden geçtiğimiz dönem içerisinde bu seçim ayrı bir önem taşıyor. Teşkilatımızla birlikte yoğun ve kuvvetli bir şekilde sahada çalışıyoruz. Siyaset bir iddia işidir şunu iddia ediyoruz ki Bolu’muz olmamız gereken yerin çok uzağında kaldı. Ortaya konulmuş net bir proje yok. Yaklaşık 50’nin üzerinde proje vadedilmişken 3-4 proje hayata geçirilmiş duruyor. Yapılmış olan projeler içinde teşekkür ediyoruz takdir ediyoruz çünkü Bolu hepimizin. Teşkilatımızla birlikte diyoruz ki bu ne millet ittifakının nede Cumhur ittifakının seçimi bu Bolu ittifakının seçimi. Projelerin konuşulduğu, kavgadan, siyasi tartışmalardan uzak bir yol haritası içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart akşamı partimizin rozetini bir kenara bırakarak toplumun bütün siyasi kesimlerini kucaklayacak bir siyasi anlayışla çalışacağız. Makyaj belediyeciliği ile geçmiş bu 5 yılda istiyoruz ki Bolu’muzu vizyonu olan, projelerin konuşulduğu, hizmetiyle konuşulan bir il yapalım. Bolu sevilmeyi hak ediyor. Bolu tek öznemiz olarak en güzel hizmeti yapmamız gereken bir il.” ifadelerini kullandı.

“Bolu’nun kayıp 5 yılını hep birlikte yeniden inşa edeceğiz”

Bolu’nun kayıp 5 yılını hep birlikte yeniden inşa edeceğiz diyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Önceliğimiz çocuklarımızı okula hazırlayan güvenli kreşler. Kadın istihdamının önündeki en büyük engel velilerin çocuklarını güven içinde emanet edebileceği bir yer. Gece emekçileri ve acil durumlar için 7/24 nöbetçi kreş uygulaması başlatılacak. Böylece aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet etme fırsatı bulacak.” dedi ve çocuk, kadın, ailelerin hayatını kolaylaştırmak için planlanan projelerinden ipuçları verdi.

Demirkol, seçim çalışmaları kapsamında Yukarı Soku Mahallesi, Dodurga Mahallesi ve Galericiler Sitesi ziyaretlerinde vatandaşların ve esnafın taleplerini dinleyerek, bol bol sohbet etme fırsatı buldu. 

1 yorum yapılmış

  • Şen11 Şubat 2024 - 16:07
    Bence Muhammed hoca çok çalışıyor. Ben önceleri ona ön yargılı olanlardan idim. Ama bir vesile bir konuşma yaptığı yerde dikkatlice dinledim ve çok beğendim. Hocayı herkes dinlemeli bence. Ön yargılı olmamak lazımmış Bir Esnaf olarak halkta ciddi manada bir karşılığı olduğunu gözlemliyorum
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir