“YAPALIM BİR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, “Sosyal kültürel faaliyetlere o kadar açız ki Bolulular olarak, koşa koşa gidiyoruz. Ama bir kültür sanat merkezimiz yok” dedi.

“YAPALIM BİR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ”
11 Şubat 2024



Bolu’da sosyal kültürel faaliyetlerin arttırılması konusuna vurgu yapan ve Bolu’ya yıllardır kültür sanat merkezi yapılmadığının altını çizen MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Bakın yazın konser yapılıyor, sosyal kültürel faaliyetlere o kadar açız ki Bolulular olarak, koşa koşa gidiyoruz. Ama bir kültür sanat merkezimiz yok. Bir devlet tiyatrosunu getiremiyoruz, bir devlet orkestrasını getiremiyoruz. Bakın müzik aynı zamanda bir eğitim aracıdır. Bunu unutuyoruz, bu değerleri unutuyoruz. Yapalım bir Atatürk Kültür Merkezi. Çok mu zor? Altına da yapalım kapasitesi yüksek bir otopark. Bizim Bolu’da zemini kimse kullanmıyor. Neden kullanmıyoruz? Bir havalandırma ile sorun çözülüyor. Eski itfaiyenin oraya yapalım kültür merkezini. Altına da yapalım otoparkı. Cumhuriyet Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu da oraya verelim, sorunu çözelim. Devlet tiyatrolarını çağıralım gelsinler ucuz az paraya tiyatro oyunu izlemeye gidelim. Üniversite okuyan üç genç kardeşimiz ile karşılaştım geçen gün. Nasılsınız ne yapıyorsunuz dedim? Cevap basit abi burası Bolu ne yapabiliriz ki dedi. Bu çok üzücü bir şey. Ama kimse dertlenmiyor. Çok basit bir video çıkıyor, bir konser yapılıyor, sanat şehri oldu Bolu diyorlar. Ben anlamadım. Ben bir Bolulu olarak, Bolu’da büyüttüğüm bir evladım var. Çok basit şeylerle gençlerimizi bir çok konuda yetiştirebiliriz. Belediyenin bütçesi çok büyük. Bolulular bu bütçeyi sağlayabiliyor. Çocuklarımıza gidelim, gençlerimize bakalım” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir