BAİBÜ'YE YENİ KULÜP AÇILIYOR

TOBB Bolu İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi arasında “Girişimcilik Kulübü” protokolü imzalandı.

BAİBÜ'YE YENİ KULÜP AÇILIYOR
12 Şubat 2024

TOBB Bolu İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi arasında Üniversite’de okuyan gençlere girişimciliğin algısı ve bakış açısını aktarmak, girişimcilik alanında faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile gerçekleştirilecek çalışmalarda iş birliği yapılmasına yönelik “Girişimcilik Kulübü” protokolü imzalandı.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen girişimcilik kulübü protokolü imza törenine, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, kuruldan sorumlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Ayarcan, TOBB Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Murat Karaağaç, kuruldan sorumlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Perçin, kurulların üyeleri ve Genel Sekreter İsmail Gören katıldı.
Protokol ile Sürdürülebilir kalkınmanın temel şartlarından birisi olan kadınların ve gençlerin ekonomiye katılımını sağlayabilmek, üniversitede girişimcilik ekosistemini artırmaya yönelik çalışmalar yürütmek, Toplumsal Katkı ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları çerçevesinde ortak projeler organize edilmesi, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmak amacı ile faaliyetler yapılması ve projeler geliştirilmesi, Ulusal ve uluslararası fonlara yönelik ortak projeler hazırlanması ve başvuruların gerçekleştirilmesi, Ortak eğitimler, atölye çalışmaları, yarışmalar ve paneller düzenlenmesi, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının gençlik çalışmalarının planlanmasında kullanılması amacı ile çalışmalar gerçekleştirilmesi ve düzenli toplantılar gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir