“ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giderek sağlık çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK”
15 Şubat 2024



Ulaşım sorununa dikkat çeken Durak, hazırlayacaklar ulaşım master planı ve özel halk otobüslerinde yapacakları uygulamalar ile sorunu çözeceklerini ifade etti. 
31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde sağlık çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hastane personeli ve vatandaşların en büyük sorun olarak dile getirdiği ulaşım konusu ile ilgili perojelerini anlatan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Şehir içi trafiğini azaltmak ve vatandaşımızın daha konforlu seyahat edebilmesi adına toplu taşıma araçlarının sayısı, araçların kapasitesi ve şehiriçi  güzergahları arttırılacak” dedi.


“VATANDAŞLARIMIZIN ANLIK BİLGİ SAHİBİ OLMASI SAĞLANACAK”
Toplu taşıma araçlarının mobil uygulaması ile tam entegrasyonu sağlanarak vatandaşların anlık bilgi sahibi olmasının sağlanacağı belirtilen Durak “Akıllı Durak ile yolcularımıza anlık bilgilendirme, otobüs konumu ve tahmini varış süresi bilgisi, haber ve hava durumu yayınları, yerel gündem, kültür, sanat ve spor etkinlerine ilişkin bilgilendirmeler, yolcularımızın hizmetine sunulacak. Hayata geçirilecek Mobil Uygulama ile altyapısında şehiriçi toplu taşıma ulaşımının beraberinde şehrimizde bulunan taksilerimiz ve Belediyemizin kuracağı bisiklet kiralama noktaları da sisteme entegre edilecek. Bu sayede taksilerimiz de şehrimizin ulaşım sistemine tam olarak eklenmiş olacak. Ayrıca D-100 üzerinde özellikle Gölköy Üniversite kavşağında da trafik yoğunluğunu azaltmak ve trafik güvenliğini sağlamak için köprülü kavşak yapacağız. Hem öğrencilerimiz, hem hastane çalışanlarımız hem de tedavi için hastaneye gelecek olan vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde buraya ulaşacaklar” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu vatandaş15 Şubat 2024 - 17:35
    Başkan adayları içinde özellikle Bolunun ulaşım ve diğer alanlarda gerçek i projeleri olan Durak başkanı tebrik ederiz.
  • Öğrenci24 Şubat 2024 - 15:13
    Düzce de ulaşım dolmuşlarin olması her 5dk da hızlı ulaşım , Bolu'da otobüs saatlerinin yarım saatte bir olması ve geç kalınca nerdeyse 1saat kayıp çok büyük sorun . Ayrıca şehirler arası otobüs otogara da gece servis aracı tahsis edilmeli, Boluda okuyan bütün öğrenciler ve taksi ücretini odemeyecek durumda olan Bolu halkımız ne olur mağdur edilmesin

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir