ŞAMPİYON BAAL

Okullar arası düzenlenen Genç Erkekler Futsal İl Birinciliğinde şampiyonluk kupası Bolu Atatürk Anadolu Lisesi'nin oldu.

ŞAMPİYON BAAL
16 Şubat 2024

Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın 2024 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği sona erdi. 24 okulun katılımı ile gerçekleşen il birinciliğinde final heyecanı yaşandı. 17 Temmuz Spor Salonu'nda oynanan final maçında Bolu Atatürk Anadolu Lisesi  ile Gerede Fen Lisesi karşı karşıya geldi. İlk yarısı 3-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı da mücadele ile geçti. Son dakikaları nefes kesen final maçını 5-1 kazanan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. 
Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Musa Kartal, "2 Ay süren turnuvalarda sporcularımız büyük bir özveri ve disiplinle oynadı. İl birincisi olarak tamamladığımız turnuvayı grup maçlarının olacağı Kocaeli'nde Bolu'yu en iyi şekilde temsil ederek adımızı Türkiye finaline yazdırmak olacaktır” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir