“GELİN PARTİLERİ BİR KENARA BIRAKALIM, TARİH YAZALIM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Serdar Makine ve Sem-Mak fabrikasında işçilerle bir araya geldi.

“GELİN PARTİLERİ BİR KENARA BIRAKALIM, TARİH YAZALIM”
20 Şubat 2024

İşçilerle buluşmasında Bolululardan kuvvetli destek beklediğini kaydeden Özcan, “Siz beni güçlü bir şekilde seçin, şu kardeşiniz Bolu’ya daha ne çok hizmetler kazandırıyor görün.” dedi.

Türkiye adım adım yerel seçimlere ilerlerken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolululardan büyük destek gördüğü seçim gezilerini sürdürüyor.

Özcan bugün Serdar Makine ve Sem-Mak fabrikalarını ziyaret etti. Her iki fabrikada da çalışanlarla bir araya gelen Özcan, 5 yılda yaptıklarını anlattı ve destek istedi.

İşçiler “İlle de sen” şarkısıyla karşıladılar

Özcan, Sem-Mak fabrikasında işçiler tarafından “İlle de sen” şarkısı eşliğinde karşılandı.

İşçilerle tek tek tokalaşan Özcan, daha sonra kalabalık işçi grubuna 5 yılda yaptıklarını anlattı ve soruları yanıtladı.

“Seçimi kazanacağımı biliyorum”

Konuşmasında sığınmacılarla mücadelesinden, proje ve çalışmalara kadar birçok konuya değinen Özcan, “Allah’ın izniyle bu seçimi kazanacağımı biliyorum. Ankette yaptırıyorum, sokağın nabzını da görüyorum.” diye konuştu.

Özcan, Bolululardan kuvvetli bir destek beklediğine vurgu yaparak, “Şimdi arkadaşlar ben sizden kuvvetli bir destek istiyorum. Siz beni güçlü bir şekilde seçin, şu kardeşiniz Bolu’ya daha ne çok hizmetler kazandırıyor görün. O yüzden gelin bu seçimlerde partileri bir kenara bırakalım, tarih yazalım.” ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine işçiler de Özcan’ı alkışlarla desteklediler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir