DURAK ÖZEL EĞİTİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde özel eğitim öğretmenleri ve kurum personeli ile bir araya geldi.

DURAK ÖZEL EĞİTİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
22 Şubat 2024


Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde özel eğitim öğretmenleri ve kurum personeli ile bir araya geldi. Kurum müdürü Harun Ceyhan ve kurucu Vedat Özkan’ın karşıladığı Durak, kurum personeli ile 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi projeleri aktardı. 
Samimi bir ortamda geçen sohbet toplantısında eğitim üzerine kurumlar arası işbirliğine değinen eşinin de öğretmen olması nedeniyle eğitime özellikle ‘özel eğitime’ daha bir duyarlı olduğunu belirtti. İlimizde özel eğitime ihtiyaç duran bireylerin eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezlerine, özel eğitim ihtiyacı olan çocuklara ve ailelerine özel projeler hazırladıklarını altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak kadrolarınıda buna göre kurduklarını belirtti. Eğitimden hiç bir zaman emekli olmayan Muharrem Demirel gibi şehrimizin duayen ismi ile çalışmaktan onur duyduğunu belirten Durak “Muharrem hocamız bize fener olacak. Onu ışığında eğitime, özel eğitime, spora özel projeler geliştireceğiz. Toplumun her ferdi için ayrı çalışacağız. Eğitim alanında bir çok çalışma yapacağız. Örneğin bunlardan bir tanesi okulöncesi ve ilköğretim sürecinde ihtiyacı olan okullarak eğitsel oyuncak, araç-gereç ve materyal temini sağlayacağız. İhtiyaç duyan her okulumun için kütüphane kurulumu ve kitap desteği gerçekleştireceğiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için de okul başlangıcında kırtasiye, okul kıyafeti ve ders kitapları temini için ‘Okula Hazırlık Paketi Projesi’ni hayata geçireceğiz. Ayrıca özel eğitimli bireylerimiz için de ne gerekiyorsa sizlerle birlikte bunun için de elimizden geleni yapacağız ”dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir