PROJELERİNİ PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yeni projelerini açıklayacağı tarih belli oldu. Boluluların heyecanla beklediği yeni dönem projeleri Pazar günü kamuoyu ile paylaşılacak.

PROJELERİNİ PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAK
1 Mart 2024


 Özcan, “ustalık dönemi projeleri” için Bolu halkını Pazar günü saat 14.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonu’na davet etti.
5 yılda Bolu’yu Avrupa şehri yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceği toplantıyla açıklayacak.  
Bolu’da büyük heyecan uyandıracak Proje Tanıtım Toplantısı’nda Özcan, 5 yılda yaptıklarını anlatıp, daha sonra yenilikçi, çevreci, modern ve vizyoner onlarca proje ve vaatlerin detaylarını Bolu kamuoyu ile paylaşacak.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şölen havasında gerçekleşecek Proje Tanıtım Toplantısı’na tüm Bolu halkını davet etti. 
5 yılda Bolu’yu Avrupa kenti yaptıklarını belirterek Bolululara seslenen Özcan, “5 yıl önce bana Bolu Belediye Başkanlığı görevini verdiniz. 5 yıl boyunca gecemizi gündüzüme katarak Bolu’yu güzelleştirme adına çok önemli çalışmalara imza attık. Bolu artık bir Avrupa kenti oldu. Şimdi artık ustalık dönemi. Sorunları ve nasıl çözeceğimizi daha iyi biliyoruz. Bunları anlatmak ve yeni döneme ilişkin projelerimizi tanıtmak için 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonu’na tüm Bolulu hemşerilerimi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir