KAMPÜSTE SAMİMİ GÖRÜNTÜ; DEMİRKOL VE ÖĞRENCİLERİ BAHÇEDE BULUŞTU

AK Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü'nde öğrencileri buluşarak, gençlere yönelik birçok avantajın ve hediyelerin bulunduğu Genç Kart uygulamasının müjdesini verdi.

KAMPÜSTE SAMİMİ GÖRÜNTÜ; DEMİRKOL VE ÖĞRENCİLERİ BAHÇEDE BULUŞTU
3 Mart 2024

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde İç Hastalıkları Anabilim Dalında dersler veren AK Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Gölköy Kampüsünde öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencileri ile voleybol oynayan, çimlerde oturup sohbet eden Demirkol, projelerinden bahsetti öğrencilerinin talep ve önerilerini dinledi.

Öğrencilerin en büyük sorunu olan ulaşım sıkıntısını halk otobüsleri esnafını da mağdur etmeden ilk etapta çözeceklerini belirten Demirkol, Genç Kart uygulamasıyla ilgili olarak, “Genç Kart ile gençlerimize yönelik özel indirimler ve fırsatlar sunacak bir kart programı oluşturulacaktır. Bu kart, eğitim ve ulaşım hizmetlerinin yanı sıra, sosyal, spor ve kültürel etkinliklerde kullanılabilecektir.” dedi.

Gençler, gençlik kamplarında bir araya gelecek

Bolu’ya eğitim için gelen gençlerin Bolu’nun doğal güzelliklerini görmeden Bolu’dan dönmesini istemediklerinin altını çizen Demirkol, “Gençlerimize doğa içinde eğitici ve eğlenceli etkinlikler sunan kamplar düzenleyeceğiz. Bu kamplar, gençlerimizin kişisel ve sosyal becerilerini geliştirecek, onlara unutulmaz deneyimler yaşatacaktır.” ifadelerini kullandı.

Öğrenci Danışma Meclisi kurulacak

Belediye ve üniversite öğrencilerinin iş birliği ile kulüpleri temsilen danışma meclisi kurulacağı ve öğrencilerinde söz sahibi olacağını vurgulayan Demirkol, “Genç- kafe ve söyleşi mekanları ile gençlerimizin öğrenme ve sosyal etkileşimi için kullanabilecekleri ve bir araya gelecekleri mekanlar oluşturulacaktır. Bu mekanlar, rahat ve ilham verici bir atmosferde gençlerimize hizmet verecektir.” şeklinde konuştu.

Etüt merkezleri üniversite öğrencilerine gelir sağlayacak

Mahallelerde kurulacak etüt merkezlerinde çocuklar ile üniversite öğrencilerini bir araya getirmek istediklerini belirten Demirkol, üniversite öğrencilerimiz çocuklara ödevlerinde yardım edecekler bu şekilde hem maddi bir kazanç sağlayacaklar hem de Bolulu vatandaşlar ile daha yakın olacaklarını, kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerini söyledi. Demirkol, “Şehrimize eğitim için gelen ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik destek programları oluşturulacaktır. Bu programlar, beslenme ve eğitim materyalleri gibi temel ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca; şehir dışındaki üniversite öğrencilerimize destek kapsamında il dışında eğitim gören hemşerilerimize maddi ve manevi destek sağlanacaktır.” dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı’yı ve rektörlük çalışanlarını ziyaret eden Demirkol, “Rektörümüze kabulleri ve sıcak misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet soyalp3 Mart 2024 - 15:11
    Ben sağlık alanında çalışıyorum başladığımda il sağlık müdürüydu o kadar randevu talep etmeme ragmen vermesi mobbing e ugradim ilçede çalışıyordum sonra sebene sürdü bu adamın samimiyeti neyi varsa hep yapmacık inşallah kazanamaz kazanırsa bolu kaybeder boluya yazık olur

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir