EMEKLİNİN HALİ PERİŞAN!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda karşılaştığı vatandaşla arasında gelişen iğneleyici esprili diyalog hem yüzleri güldürdü hem de ülke gerçeğini gözler önüne serdi.

EMEKLİNİN HALİ PERİŞAN!
3 Mart 2024

İYİ Parti seçim çalışmaları dolayısıyla çarşı pazar, esnaf, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını kapı kapı gezmeye devam ediyor. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda seçim çalışmaları esnasında Fatma Bayrak isimli teyze ile karşılaştı. Emekli maaşlarının azlığından, yaşadığı geçim sıkıntısına her vatandaş gibi ülkenin ekonomik yükünü sırtında taşıyan Fatma Teyze “20 yıldır takıldık gidiyoruz ama benzinimiz bitti. Para bitti aşk bitti. Sürekli kredilerle idare ediyoruz. Çek kredi çek kredi nereye kadar?”dedi. Fatma Bayrak sohbetin sonunda Şen’in ismini sordu. “Mansur” Cevabını alan Fatma teyze doğaçlama bir mani ile “Mansur derler adına, doyulmuyor tadına. Söyle Mansur oğluma, doğru gitsin yoluna” dedi. Fatma Teyzenin manisi etkinliğe katılan partililerin yüzlerini güldürdü.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yaşanan bu diyalog sonrası İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen şu yorumu yaptı: “Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda rastlaştığımız Fatma Abla gibi bizde aynı kaygıları taşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve yoksulluk Pazar yerinde de kendini hissettiriyor. Emeklinin hali perişan. Bu ülke saltanat düzenini süren mevcut iktidara, milletimize ümit ve güven veremeyen ana muhalefete mecbur değil. Biz ülkemize, milletimize  güveniyoruz. Bizim geleceğin aydınlık, güzel ve iyi günlerine inancımız tam. Biz varız İYİ’ler var. Hep birlikte başaracağız.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir