YILMAZ, BİLGİ VE TECRÜBESİ İLE DEMİRKOL’A DESTEK

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Sümer Mahallesi'nde sürdürdü. Demirkol'a, 3 dönem Bolu Belediye Başkanlığı yapmış olan Aladdin Yılmaz da eşlik etti.

YILMAZ, BİLGİ VE TECRÜBESİ İLE DEMİRKOL’A DESTEK
5 Mart 2024

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Demirkol, Sümer Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Demirkol, onların taleplerine kulak verdi ve çözüm önerileri sunarak destek sözü verdi.

Demirkol'un yanında yer alan Aladdin Yılmaz ise deneyimleriyle seçim sürecinde önemli bir rol oynuyor. Gerek belediyecilik alanındaki bilgi ve tecrübesi gerekse de halkın güvenini kazanan kişiliğiyle Yılmaz, Demirkol'un başarısı için elinden gelen her türlü desteği sağlıyor.

Seçim çalışmalarının tam gaz devam ettiği bu dönemde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve ona destek veren isimler, Bolulu vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek ve şehrin kalkınmasına katkıda bulunmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir