BOLU’YA 101 PROJE İLE DOKUNACAK

 BOLU’YA 101 PROJE İLE DOKUNACAK
7 Mart 2024

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un Bolu için planladığı projelerini tanıtmak amacıyla "Türkiye Yüzyılı'nda 101 Proje ile Bolu Bir Adım Önde" adlı tanıtım toplantısı 9 Mart Cumartesi günü saat 14.14'te Karacayır Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Demirkol, tüm Boluları ve Bolu’ya gönül verenleri proje tanıtım toplantısına davet etti.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayının liderlik ettiği ekip, Bolu'nun geleceği için büyük hedefler belirlemiş durumda. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un, Bolu'nun kalkınması ve sürdürülebilir bir gelecek için planladığı projelerin detaylarını paylaşacağı bu toplantı, Bolu'nun geleceğine büyük katkı sağlamayı amaç edinmiş görülüyor. Demirkol liderliğindeki ekip, 101 projeyle Bolu'yu önde bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

9 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan tanıtım toplantısının saat 14.14'te Karacayır Spor Salonu'nda başlayacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu büyük Bolu lansmanında, Bolu'nun geleceği için planlanan projeler ayrıntılı bir şekilde anlatılacak.

Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Projelerin hayata geçmesiyle birlikte Bolu'nun daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesini amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda tüm vatandaşlarımızı tanıtım toplantısına davet ediyorum.” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu8 Mart 2024 - 08:26
    Her halinle her şeyinle güzelsin. Allah yardımcın olsun.
  • Hülya9 Mart 2024 - 08:51
    Muhammet hocanın kazanacağını düşünüyorum seçimlerde

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir