METİN ÖLMEZ: GÖYNÜK'E HİZMET İÇİN HAZIRIM!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göynük Belediye Başkan Adayı Metin Ölmez, Göynük Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısıyla projelerini halka açıkladı.

METİN ÖLMEZ: GÖYNÜK'E HİZMET İÇİN HAZIRIM!
8 Mart 2024

Toplantıya Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül, MHP Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Bolu MHP İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Göynük MHP İlçe Başkanı İlknur Odabaşı ve diğer partililerin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Metin Ölmez ve ekibi, gerçekçi ve sürdürülebilir projelerini halka anlatırken salon tıklım tıklım doluydu. Programda ayrıca CHP Göynük Belediye Başkan Adayı Ali Oral ve CHP teşkilatı da etkinliğe destek verdi.

Metin Ölmez, konuşmasında Göynük'ün tarihi ve kültürel değerlerine vurgu yaparak, bu değerleri korumak ve yaşatmak için çalışacaklarını belirtti. Göynük'ün tarihi dokusunu güçlendirecek çalışmalarını anlatan Ölmez, ayrıca turizm potansiyelini artırmak amacıyla Göynük'ü daha cazip hale getirecek projeler üzerinde çalışacaklarını söyledi.

Toplantının sonunda Metin Ölmez ve ekibi, projelerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti ve seçim sürecinde hep birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Proje tanıtım toplantısı, halk arasında büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı.

2 yorum yapılmış

  • koca göynüklü8 Mart 2024 - 22:01
    Göynükte bu seçimin kazananı metin hocadır gerisi hikayedir.
    %100   (Toplam 3 oy kullanıldı.)
  • Gerçek göynuklu9 Mart 2024 - 23:43
    Metin hocayi tebrik ederim ama seçim yarışının içinde değil az bir katılım oldu daha fazla bir katılım beklerdik

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir