“HER HANEYE, HER GÖNÜLE TEK TEK GİRİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu’da çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak adına KAÇEP birimi üyeleri ile birlikte hane hane geziyor.

“HER HANEYE, HER GÖNÜLE TEK TEK GİRİYORUZ”
21 Mart 2024



31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu'nun dört bir yanını adeta karış karış gezip vatandaşlarla buluşuyor.  Durak'ın seçim gezilerindeki etkileyici performansı, seçmen nezdinde de olumlu yankılar uyandırıyor. Girdiği her ortamda birçok vatandaşın sempatisini kazanan Durak’ın, bu çabası, samimiyeti ve sahada aktif olarak varlığını sürdürmesi takdirle karşılanıyor. 
KAÇEP birimi üyeleri ile birlikte kapı kapı gezerek, her haneye, her gönüle tek tek giren Durak, şu ana kadar İhsaniye Mahallesi, Aşağısoku Mahallesi, Dağkent TOKİ Konutları, Karaköy TOKİ Konutları ve Tabaklar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği hane gezilerinde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Yapılan çalışmalarda desteğini hiç esirgemeyen KAÇEP birimi üyelerine teşekkür eden Durak “Seçim çalışmalarımızı KAÇEP üyelerimiz, kıymetli ablalarım ile birlikte İhsaniye Mahallesinde sürdürüyoruz. Her haneye, her gönüle, tek tek girerek ilerliyoruz. Seçim çalışmalarımızda günlerdir bizlerle birlikte sahada olan kıymetli ablalarıma, sevgili kardeşlerime, değerli hanımefendilere çok teşekkür ediyoruz, hakkınız ödenmez” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Hacer21 Mart 2024 - 18:20
    İlhan bey siz üçüncü olacak gibisiniz. Algı hep öyle çarşıda

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir