BOLU AK PARTİ YAŞLILAR İÇİN SEFERBER OLDU

AK Parti Bolu Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden ...

BOLU AK PARTİ YAŞLILAR İÇİN SEFERBER OLDU
23 Mart 2020

AK Parti Bolu Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden sonra “Komşuluk Seferberliği” başlattı. AK Partili gençler, yaşlıların market ve acil ihtiyaçlarının temininde yardımcı olurken Kadın Kolları üyeleri ise hazırladıkları gıda paketlerini yine ihtiyacı olan ailelere teslim etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sonrası 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere sokağa çıkma yasağının ardından AK Parti Bolu Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri seferber oldu. AK Gençler, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı oluyor. AK Parti Bolu Kadın Kolları üyeleri ise hazırladıkları temel gıda malzemelerini yaşlılar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

''YAŞLILARA HÜRMET ALLAHUTEALAYA SAYGIDANDIR''

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin başlatmış olduğu bu çalışmaya bizde Bolu’da ses getirmeye çalışıyoruz. Genç arkadaşlarımızdan ihtiyaç halinde dışarı çıktıklarında binalarındaki, sokaklarındaki ve mahallelerindeki büyüklerinin market alışverişi ve acil ihtiyaçlarının teminine yardımcı olmalarını istiyoruz. Kendi aldığımız hijyenik önlemler ile birlikte yaşlılarımızdan gelecek talepleri yerine getirerek ihtiyaçlarına kulak vermeliyiz. Unutmayalım ki “Yaşlılarımıza hürmet ve ikram, Allahü Teâlâya saygıdandır” şiarıyla komşularımızın üzerimizde hakkı var. Ülkemizin bu zor günlerinde gençlere büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bireysel olarak oluşturacağımız komşu seferberliği ile tüm gençlerimizi büyüklerimize destek olmaya davet ediyorum.’’ dedi.

“BU ZOR GÜNLER DAYANIŞMA İÇİNDE ATLATILIR”

AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ise, “Her insanın kaderi diğerine bağlı olduğu bu süreçte bizler de AK Parti Bolu İl Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın ve ailelerimizin yanında olmak istedik. Bu amaçla Bolu Ak Parti Kadın Kolları olarak Tarım Orman Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin'in desteği ile hazırlanan gıda paketlerimizi bu zorlu süreçte mağdur olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza ulaştırdık. Bu zor günlerin birlikte ve dayanışma içerisinde atlatılacağına hiç şüphemiz yok” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir