ERSAN TÜRKOĞLU ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve beraberindeki partililer Kültür Mahallesi’nde kurulan pazar yeri esnafını ziyaret etti.

ERSAN TÜRKOĞLU ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ
16 Kasım 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, parti teşkilatıyla birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız verdi. Türkoğlu, son olarak Kültür Mahallesi’nde bulunan pazar yeri esnafını ve alışverişte bulunan vatandaşları ziyaret etti.

"KOMŞULARIMIZ HAYAT PAHALILIĞINDAN DERTLİ"

Türkoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Kültür Mahallemizde kurulan pazar yerinde, pazarcı esnafımızı ve özellikle pazardan alışveriş yapan komşularımızı ziyaret ettik. Marketlere göre fiyatları uygun olan tezgahlarda ürünler vatandaşımızın bütçesine göre pahalı olduğu için satılmıyor. Komşularımız hayat pahalılığından dertli. Esnafımız ise ‘Masraflar çıktığında çok şükür der hale geldik.’ diyor. Komşularımız ile dertleşmeye, esnafımızı dinlemeye ve partimizin yaşadığımız sıkıntıların çözüm yolları ile ilgili ürettiği politikaları anlatmaya devam edeceğiz. Gelecek güzel günler için, geliyor gelmekte olan.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir