İYİ PARTİ AHMET ÖRNEKBAŞ İLE DEVAM DEDİ

İYİ Parti Bolu İl Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ahmet Örnekbaş 157 delegenin 156’sının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

İYİ PARTİ AHMET ÖRNEKBAŞ İLE DEVAM DEDİ
11 Temmuz 2020

Köroğlu Kongre ve Düğün Salonunda gerçekleştirilen İl kongresine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, İYİ Parti Bolu Merkez İlçe başkanı Murat Güler, İYİ Parti belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, CHP İL Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, İYİ Parti İlçe başkanları, delegeler ile partililer katıldı.

Pandemi sebebiyle il kongresini erteleyen İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı bugün yeniden il başkanını seçmek için bir araya geldi. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Başkanlığı’nı Ayhan Bölükbaşı, Divan Başkan Yardımcılığını İrfan Bayar, kâtip üyeliklerini ise Türkan Şimşek, Yusuf Cebe ve Nurten Günay’ın yaptığı kongrede ilk olarak Genel Başkan Meral Akşener’in mesajı okundu. Kongre, İl başkanlığının bütçe ve faaliyet raporları okunması ile devam etti.

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. Saat 17.00 itibariyle açılan sandık sonuçlarına göre; Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ahmet Örnekbaş 157 delegenin 156’sının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

İYİ Parti Bolu İl Başkanlığına seçilen Ahmet Örnekbaş’ın listesinde; Ahmet Bedir, Fatma Sakarya, Elif Uğurlu, Güleser Türüdü, Hasan Hakan Alparslan, Hüseyin Kazlı, Kadir Cebe, Levent Şimşek, Meral Yiğiterol, Mihriban Yerlikaya, Nezaket Aydın, Nihat Ateş, Nurhan Körpe, Nurten Günay, Ramazan Acar, Recep Yıldız, Rifat Ümit Demirtaş, Suat Orhan Tolga Aytop, Tuncay Gülgönül, Türkan Şimşek, Ümit Kabasakal, Yakup Balveren, Yusuf Cebe, Yusuf Üçtaş isimleri yer aldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir